september 6, 2018

En uld taske har set sit lys

uldtaske - hæklethverdagstaske

Hvordan har du det med uld? Jeg har indtil videre hæklet alle mine tasker i bomuld 8/4. Især i dobbelttråd, da det giver et ekstra hold i tasken.

Mine øjne åbnede sig for en ny luksus fornemmelse og lækkerhed, da jeg fik denne bestilling. Garnet er økologisk uld fra kreadeluxe.dk, og det er absolut ikke sidste gang jeg vil anvende dette lækre garn. Foret er også i 100% uld og er endnu en ekstra lille detalje til tasken.

Der er mange forskellige meninger til at bruge uld. Hører mest at det kradser for meget, men da en taske ikke ligefrem er direkte på kroppen, så kan jeg ikke se noget problem i at bruge det her i forbindelse med en hæklet taske. Det er faktisk ekstra slidstærkt og holder "glansen" bedre end almindeligt bomuld.

Det er en lidt dyrere version, men er du til ekstra kvalitet, så skal du vælge denne luksus udgave. Det er det hele værd!

uldtaske - set indeni

Imens nogle fornøjede sig med fodbold i fjernsynet i går (og de diverse meninger om det), så fik jeg syet denne lækre sag sammen. Først er foret og den lille lomme med lynlås syet på maskine. Derefter har jeg syet det fast i hånden til taskedelen. Bund og hanke har jeg fundet ved hobbii.dk.

Jeg har nu lavet et par stykker af denne model. Den næste vil jeg løbende tage billeder af og give en nærmere beskrivelse af, hvordan jeg laver.......SÅÅÅ hæng på 🙂


UPDATE:

Det er nu muligt at finde opskriften herinde på hverdagstasken -  delt op i 3 dele, så du i et roligt tempo bliver guidet hele vejen igennem.

Find det her:

hæklet hverdagstaske del 1

Gul hverdagstaske DEL 1

hæklet hverdagstaske del 2

Gul hverdagstaske DEL 2

gul hverdagstaske del 3

Gul hverdagstaske DEL 3


Find inspiration fra 5 hækleblogs der er værd at følge!

Hvad kan hækling gøre for dig?

8 trin i dine overvejelser, inden du går i gang med din egen hæklet taske.

Mød Lise fra Freak on Purpose – og se hendes versioner af tasken med 3D-bladmønster.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>