Hjem » Blog » Find inspiration fra 5 hækleblogs der er værd at følge!
Find inspiration cover

Find inspiration fra 5 hækleblogs der er værd at følge!

Alle mennesker finder inspiration hver dag – både bevidst og ubevidst. Vi bliver bombet med indtryk hver dag, og nogle gange ser vi ting, der kommer i “idé-kassen”. Vi bliver inspireret af det vi ser på shopping turen, fra programmer i tv og ikke mindst via de forskellige sociale medier.

Som hækler er inspiration en vigtig kilde, der kan holde “maskinen” i gang og skabe resultater på flere planer.

I følge den danske ordbog betyder “inspiration”:

“påvirkning som sætter en person i gang med at skabe noget, især af kunstnerisk eller intellektuel art “

Uden inspiration ville mine tasker slet ikke være blevet til noget. Jeg kan bruge timer på at snuse rundt på Pinterest eller i diverse Facebook-grupper. Og hold op, hvor er der meget inspiration at finde. Det er lige med at holde tungen lige i munden og ikke få lavet en for lang to-do liste! Jeg er sikker på, jeg ikke er den eneste der har det sådan.

Find din inspiration!

Jeg finder også inspiration fra andre hækle-bloggere, og der er rigtig mange at kunne følge.

I dag vil jeg gerne dele de 5 bedste hækle-blogs med jer ud fra min vurdering. Så sæt dig godt i sofaen med en varm kop af selv forkælelse og kig ind hos de forskellige inspirerende hækle-bloggere.


NR.1

Tantetråd.dk

Du har nok stødt på hende her før, hvis du har gjort dine indkøb hos Hobbii.dk. Hun er især kendt for at designe fantastiske hækleopskrifter for Hobbii Design, og det er en stor glæde at bruge hendes opskrifter, der også har virkelig tydelige billede vejledninger med.

Udover en fantastisk blog, så er det muligt at finde rigtig fine opskrifter på alt fra klude til tæpper – og det er både gratis og betalte opskrifter.

Til nybegynderen er der en fantastisk hækleskole, som beskriver både de forskellige masketyper, men også godt beskrevet guides som alle kan få glæde af.


Nr.2

Garngrammatik.dk

Hos garngrammatik kan du finde opskrifter, der alle er gratis! Og så er de niveau opdelt i Nemme opskrifter, Mellemsvære opskrifter og Svære opskrifter. Det gør at der er muligheder for alle – også uden at man mister hækleglæden, men ser udvikling.For nybegynderen er der desuden god hjælp at hente i hele afsnittet Åh nej, jeg er gået i stå! Her kan du finde billede guides, videoer, tips og tricks til alt fra hvordan du hækler en bestemt maske, til hvordan du køber tilbehør på eBay.


Nr.3

KreaLoui.dk

Kan du huske da vi brugte timer på at give vore påklædningsdukker fint tøj på? Noget af det var lige til at klippe ud, og andet designede vi selv (og havde måske en lille pigedrøm om at blive en kendt tøjdesigner).

KreaLoui har lavet datidens påklædningsdukke i en hæklet udgave, og du kan købe hendes bogserie fra Fies univers. Indtil videre er der 3 bøger – en med selve påklædningsdukkerne, en med frugtkjoler og en med pyjamasparty. Uh man får helt lyst til at blive lille pige igen. Du kan endda tilkøbe et stativ med bøjler til at hænger alt tøjet op på. Det er da fantastisk!

Hendes sidste nye er hæklet værktøj som hun i år har udgivet en helt ny bog med.

Til sidst vil jeg gerne nævne hendes vejledning i montering af for og lynlås i hæklet pung / taske. Den er værd at tage et kig på.


Nr.4

Luksuskrea.dk

Marie har her lavet en dejlig overskuelig blog. Om du er nybegynder eller erfaren, så er der nok at hente. Hun lægger jævnligt gratis strikkeopskrifter,gratis hækleopskrifter, teknikker, samt udførlige vejledninger ud på bloggen.

Opskrifterne er hendes egne kreationer og er gratis at benytte. Så tag et kig ind.


Nr.5

Ida-MarieHækler.dk

Ida-Marie Hækler er fyldt med nemme hækleopskrifter til gaver og til små hækleprojekter i hverdagen. Hun specialiserer sig i nemme hækleopskrifter, som er nemme at overskue – hvad enten du bare har brug for et projekt til en søndag eftermiddag eller et af de længerevarende. Hendes opskrifter kan downloades ned som pdf-fil – både de gratis og de betalte. Så er du mere til opskrifter på papir, har hun gjort det nemt og muligt.

I kan læse meget mere om hende, hendes processer og inspiration på hendes blog, hvor hun også laver små hækleguides, artikler og fortællinger fra sit liv som hæklenørd.


Del og inspirer andre!

Hvor finder du din inspirationskilde? Jo mere vi deler – jo klogere bliver vi hæklenørder. Så del gerne dine bedste erfaringer og inspiration her under kommentar.

Du er velkommen til at lade dig inspirere her:

Hvordan kommer jeg i gang med min egen hæklet taske?

Hvorfor er hækling et godt redskab til dit velvære?

close

Hækl din egen "Springtime Clutch"!

Du bliver samtidig tilmeldt til at modtage nyhedsbreve og tilbud. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping Cart
Scroll til toppen