Hjem » Om

Om

Om Anja Damsbak

Du har sikkert været lidt rundt på siderne og læst et par blogindlæg. Måske har du også prøvet nogle af mine hækleopskrifter på tasker. Du har set, hvad jeg tilbyder og måske endda stødt på mig på de sociale medier.

Men hvem er jeg så?

Mit navn er Anja Damsbak

Jeg hjælper dig – der har også har fundet det fantastiske i at hækle – med at skabe dine egne unikke hæklerier til egen selv-forkælelse eller til en du holder af. Jeg er der hele vejen igennem dit arbejde, så du skal ikke holde dig tilbage, hvis der skulle opstå tvivl eller spørgsmål.

Hvad er det så jeg laver?

Jeg bruger størstedelen af min tid på blandt andet at designe nye hæklede tasker og udvikle opskrifter dertil, så du kan få glæde af dem. At hækle giver en dejlig indre ro og fordybelse. Det at skabe noget helt unikt giver én en dejlig tilfredsstillelse, og man kan slippe tankerne løs.

Hvis du som mig også har en fascination for tasker, så er det endnu mere skønt at kunne kombinere de to passioner i én og skabe sine egne hæklede tasker.

Men det er ikke kun tasker som hækling kan – der er næsten ingen ting du IKKE kan hækle og det vil jeg med glæde vise dig.

Jeg laver  kurser og workshops (både LIVE og online) indenfor forskellige hækleemner, der bliver tilrettelagt ud fra de ønsker og udfordringer på området, som du/I måtte have.

Min baggrund

Min interesse for garn skal min kære mormor have æren for. Hun både strikkede og hæklede alt, hvad hun kunne komme til. Det bar mit klædeskab sig også stor præg af. Jeg var ikke særlig gammel, da hun lærte mig at hækle og det er jeg meget taknemmelig for. 

I dag bruger jeg stort set alt min tid med en hæklenål i hånden. Jeg har altid haft et behov for at udtrykke mig kreativt, og det er endt i denne passion for hæklede tasker.

Jeg har arbejdet både som pædagog og lærer i de sidste 12 år, og det har givet mig en erfaring i at kunne formidle min viden videre indenfor hækling, så andre også kan få den glæde af det at kreere noget kreativt ud af garn.

close

Hækl din egen "Springtime Clutch"!

Du bliver samtidig tilmeldt til at modtage nyhedsbreve og tilbud. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Shopping Cart
Scroll til toppen