fbpx

SALGET ER LUKKET I DENNE OMGANG!

Skriv dig herunder op til at få besked når det igen åbner.

(og det er meget snart!)

ONLINE KURSUS

Taske-hæklerier

- fra første hæklemaske til sidste systing!

Du er her fordi

Du sidder her nu, fordi du i længe har ønsket at lære at hækle din egen taske eller gerne vil lære mere om det, og du vil gerne gøre noget ved det nu. 


Den her løsning er det bedste, jeg kan tilbyde dig, så du kan opnå at hækle en taske helt fra bunden i lige netop det tempo, der passer dig - samtidig med at du også får helt styr på det sidste finish med inderfoer, lynlås og lommer.

Slut med bare og kigge på andres hæklede tasker - spring ud i det selv nu!

Dette kursus lærer dig at hækle din egen taske, og hjælper dig igennem de udfordringer der kan komme i løbet af arbejdet med det - fra den første hæklemaske til det sidste systing i slutfinish.


Der tages udgangspunkt i 4 basismodeller, som du kan designe videre på uanset om du er nybegynder eller garvet.

Det foregår ved hjælp af grundige step-by step beskrivelser og videoer samt ved fællesskab i den tilknyttede Facebook gruppe. På den måde bliver du hjulpet hele vejen igennem i det tempo du vil.

 

100% værdi hvis du kan genkende

 • Jeg har ikke rigtig haft modet til at begynde, men har lysten til at prøve. .
 • Jeg går død i montering
 • Jeg synes det virker uoverskueligt og tidskrævende at gå i gang.


En rejse gennem overskuelige moduler

MOdul 1

Inden du går i gang

Modul 2

Taskens base

Modul 3

Taskens mønster

MOdul 4

Montering

Hvad kan du forvente af dette kursus?

 • 1
  Du lærer at komme helt i mål med din egen hæklet taske 
 • 2
  Du får styr på ALT i monteringsdelen 
 • 3

  Du lærer det i netop det tempo du vil og holder motivationen oppe via fællesskabet i den tilknyttede Facebook gruppe

Skal du være den næste der praler af din egen hæklet taske?

Klik på knappen herunder og tilmeld dig. 

Du vil få en e-mail med faktura og login-oplysninger med det samme.

Så kan du gå i gang med det samme!

 

Kursus indhold i lidt flere detaljer

Dette kommer du igennem i løbet af 4 uger

1

Modul 1: Inden du går i gang

Gennem de forskellige overvejelser du skal igennem inden du går i gang med din egen hæklet taske, lærer du om forskellige anbefalede materialer, samt hvilke muligheder der er for at skabe din egen model. Du får her et arbejdsark til at planlægge din egen hæklet taske.

Vi tager udgangspunkt i 4 basismodeller, men du får også ekstra fif til at gøre din hæklede taske helt unik - alt efter lyst og smag. 

2

Modul 2: Taskens base

Basen på en taske er bunden. Du lærer hvordan du starter en taskebund op - både ud fra en hæklet oval bund, en hæklet firkantet bund og en PU taskebund. Du vil både blive guidet gennem video, billedevejledning og beskrivelser . Du har mulighed for at pause video, så du kan gå det igennem det i det rette tempo for dig og med de gentagelser der er behov for. 

3

Modul 3: Taskens mønster

Du lærer to forskellige hækle mønstre - forskudt reliefstangmasker og bladmønster. Du får opskrifterne i en PDF med beskrivelse og billedevejledninger, og der er flere udførlige vejledninger på video. Du har dermed mulighed for at lærer mønstrene på den måde der passer dig.

Du lærer også hvordan laver du en udvendig lomme samt tilføjer hæklede hanke til din taske.


4

Modul 4: Montering

Det er tid til at lave det sidste finish for at gøre din hæklede taske helt unik. Du lærer trin for trin via video og beskrivelse - hvordan du syr dit inderfoer med lynlås. Du lærer at sy en lomme i inderfoeret - både en almen lomme og en indvendig lynlåslomme. Derudover lærer du at montere dine hanke eller rem inden inderfoeret endeligt bliver monteret til din hæklede taske.


Hvad gør dette taske-hækleri kursus bedre end andre hæklekurser?

Kurset reducerer markant den tid du selv ville skulle bruge, for at finde hjælp og guides til at lære at hækle og montere din egen taske. Her er tænkt den tid du ville skulle bruge på at søge det på nettet, på sociale medier eller relevante bøger. Det vil måske tage 3 gange så lang tid og du har ikke noget støtte undervejs. 


Det her kursus giver dig al min viden indenfor hæklede tasker i nemme overskuelige portioner til en meget lav pris. Så kan du bruge dine penge på nyt lækkert garn til endnu en hæklet taske.


Sådan foregår kurset.

Kurset foregår online: Det betyder, at du kan deltage hjemmefra, og du har adgang til materialet, når du du har tid.

 

Du kan deltage i den tilknyttede Facebook gruppe: Det betyder, at du får et fællesskab med de andre deltagere og direkte adgang til mig. 


Dette kursus vil efter køb være dit til evig eje: Det betyder, at du kan lærer at hækle i lige netop det tempo der passer dig. Du har ikke en fast deadline du skal nå det på, og du kan bruge det igen og igen til de næste hæklede tasker. 

Helt konkret

 • Du køber kurset.
 • Du får tilsendt login-oplysninger.
 • Du vil få både videoer, billedevejledninger og hækleopskrift til udprint.
 • Du kan deltage i den tilknyttede facebookgruppe til support og fællesskab.
 • Du har kurset til evigt eje, så du med tiden kan bruge det som "opslagsværk" i dit kommende arbejde med hæklede tasker

Kom i gang nu!

Uanset om du er nybegynder eller garvet!


Sådan forvandlede hækling mit liv

Dette kursus vil ikke blot lære dig at komme i mål med at hækle din egen superfede taske. Du vil også opnå at få helt styr på monteringsdelen, så du stolt kan vise din taske frem. Alt det du lærer i dette kursus kan du medbringe videre til nye projekter med hæklede tasker. For du vil helt sikkert opdage, hvad hækling kan. Nemlig det at skabe noget du får glæde af eller kan glæde andre med - det er en tilfredshed i sig selv. 


At hækle har stort set været i min hverdag siden jeg var ung. Jeg er taknemmelig for den dag min mormor tog mig i hånden og lærte mig det. Puha hvor det krævede tålmodighed! Og ikke mindst øvelse igen og igen. Faktisk var jeg lige ved at opgive, men min mormor holdt ved! Og heldigvis for det, for at hækle vil jeg aldrig kunne undvære i dag. 

De hæklede tasker kom til min verden for 3 år siden, hvor en bekendt gav mig den udfordring at hækle en taske som “én af de dyre i butikkerne”. Det blev til min første bobletaske - og det har så udviklet sig til endnu flere tasker og punge. 


Jeg tænker nogle gange tilbage på, hvad jeg ville have gjort, hvis jeg ikke havde lært at hækle. Det er næsten ikke til at holde ud. Og jeg brænder så meget for at lære andre at hækle sin egen taske og opnå den samme glæde og tilfredsstillelse , som jeg nyder hver dag. 

Jeg har selv været der, hvor du er i dag - der hvor du enten ikke tror på du nogensinde kan lære at hækle din egen taske eller få styr på monteringen - bare det at man virkelig får sat sin tålmodighed på prøve. Men jeg ved du kan og der vil jeg altid kunne hjælpe dig.

Få succes med din egen hæklet taske!

Når du deltager på kurset, vil du have hele materialet liggende i forskellige moduler til evigt eje. Det gør det muligt for dig at arbejde med din taske i lige netop det tempo og det tidspunkt der passer dig.


I hvert modul vil du få nogle nye redskaber og opgaver, som vil gøre dig i stand til gradvist at hækle din taske i lige det tempo der passer dig bedst.


Du vil trin for trin lære de to grundlæggende hækleteknikker samtidig med at du også i mindste detalje får styr på det sidste finish med montering af foer, lynlås og lommer


Du vil blive guidet hele vejen igennem både gennem videoer, billede vejledninger og opskrifter. 


Vi tager det stille og roligt, så du ikke bliver overvældet. Du bestemmer helt selv tempoet.


Hør hvad andre siger...

"ALLE pengene værd...også for en rimelig nybegynder..."

Jeg er evig taknemmelig for at man kan følge med i eget tempo.

Kan kun sige dette “kursus” er ALLE pengene værd for mig, som rimelig nybegynder i hækling.

Dorthe Hansen

"Det gav blod på tanden..."

Januar 2020 var jeg så heldig og deltage i et hækle kursus ved By Damsbak. 

Virkelig lærerig kursus, god atmosfære, god undervisning. Lige et kursus der gav blod på tanden til at gå  ind i verdenen med at hækle tasker

Lone Møller

"Tænker ud af boksen..."

Jeg var i 2020 på workshop "Hæklede tasker" ved Anja Damsbak.

Jeg fik rigtig meget ud af de timer. Den ro Anja har og den smittende entusiasme gør at man bliver revet med og tiden flyver af sted.

Anja er nytænkende og udvikler selv mønstre. Anja er dygtig til at lære fra sig, så man selv får lavet en flot finish, der gør at man også får brugt det man har hæklet

Yderlig inspirer Anja en til at tænke ud af boksen, så man f.eks. går i genbrugen og køber tasker der er trætte, men som har hanke, låse, bunde eller for som man kan bruge til en ny taske.

Merete Plesner 

"En masse inspiration..."

Jeg har været til workshop hos Anja og kan på det varmeste anbefale både hende og hendes workshop til andre.

Anja havde forberedt en detaljeret beskrivelse af hvordan man kunne hækle et par af hendes flotte tasker. Vi startede med at høre om hendes vej til taskerne og lidt teori, og så kom vi alle hurtigt i gang med hæklenålen. Det er spændende hækling og jeg har efterfølgende færdiggjort begge modeller.

En god workshop med en masse inspiration.

Elsebeth

14 dage - Ingen spørgsmål - tilfredshedsgaranti

100%

Du har selvfølgelig 100% tilfredshedsgaranti.

Kom med nu og lær at hækle din egen taske samtidig med at du også får helt styr på monteringen .

Du har hele 14 dage til at være med og se, om du kan lide det.  

Oveni hatten har du mulighed for at være med i fællesskabet i den tilknyttede Facebook gruppe! 

Kom med på hækle kursus nu! 

Klik på knappen herunder og tilmeld dig. 

Du vil få en e-mail med faktura og login-oplysninger med det samme.

Så kan du gå i gang lige når du har lyst


FAQ - Har du nogle spørgsmål?

Hvad hvis jeg er i tvivl om jeg kan lære det?

Der er guides både som pdf, billeder og video. Derudover har du mulighed for at stille dine spørgsmål i den tilknyttede Facebook gruppe.

Jeg er her for dig og giver en grundig vejledning. Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du er i tvivl om noget - så løser vi det sammen

Jeg har aldrig været på online forløb før, og jeg ved ikke, om jeg kan finde ud af det.

Det kan jeg godt forstå.

Jeg har gjort mig meget umage med at gøre det let og ligetil.

Når du tilmelder dig får du med det samme en e-mail med dit login, Så kan du gå i gang med det samme eller når tiden er til det. Er du i tvivl om det mindste, så spørger du bare på e-mail 

Der foregår så meget i mit liv lige nu, og jeg er ikke sikker på, det er det rette tidspunkt.

Det kender jeg godt. Heldigvis kan du se materialet, når du har tid, fordi det er tilgængeligt 24 timer i døgnet online. Derudover er det dit til evigt eje efter køb, så du kan bruge det så meget du har lyst.

Jeg er ikke så hurtig til at hækle, så kan jeg overhovedet følge med?

Ja det kan du, da materialet kan følges i lige netop det tempo der passer dig. Du kan stoppe video, spole tilbage så det ikke går for stærkt. Samtidig kan du altid finde hjælp i den tilknyttede Facebook gruppe eller ved at sende mig en e-mail.

Jeg kan nok selv finde ud af det ved at google mig til det.

Hvis du skal finde ud af det her selv, så regn med at sætte RIGTIG mange timer af. Her har du det hele samlet.

Er du den rette til at hjælpe mig med hæklede tasker?

Jeg er der hele vejen igennem, og har fået at vide fra flere at jeg indeholder en utrolig ro og tålmodighed, uanset hvilken hækleerfaring man kommer med. Vi er alle forskellige og derfor tager jeg altid udgangspunkt i lige præcis, hvor du er i min hjælp til dig.

Har du undervist før i hæklede tasker?

Ja det har jeg. Jeg har lavet flere workshops og også hjulpet andre med deres hækle udfordringer via mail og messenger. Jeg har kun modtaget god respons efterfølgende.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis der er spørgsmål. Jeg ser frem til at se dig på kurset.