Efterårsferien er startet

….Og det betyder en masse tid til at få gjort ventende tasker færdige og ikke mindst finde på nye.

Jeg har nu arbejdet med forskellige teknikker og former. Også forskellige garntyper er afprøvet, og jeg bliver aldrig træt af de erfaringer jeg gør mig.

I det hele taget kører mit hoved meget siden jeg startede denne blog op. Der gøres mange tanker om, hvad der kan fange jer. Hvilken type taske vil I elske og ikke mindst, hvilket materiale skal det være i? Man kan faktisk næsten kalde mig lidt småskadet, for når jeg er ude på shopping kan jeg ikke lade være med at se efter, hvilken taske andre går med. Og kan modellerne laves i hæklet udgave??

Faktisk er det godt at have ferie nu, for min interesse er enorm voksende. Det kan til tider være udfordrende at prioritere denne lidenskab ved siden af at fast arbejde :). Og så skal der også være tid til hygge med venner og familie. Jeg har dog en fantastisk opbakning fra alle og det er dejlig motiverende for min voksende passion.

For hvad kan jeg tilbyde jer?

Hvad er egentlig hele min ide med denne blog? Udover at vise mine produkter frem, vil jeg gerne udvikle flere opskrifter. I har allerede muligheden for at bruge min vejledning på den gule hverdagstaske her på siden. Der ligger flere gemt, der mangler lidt finjusteringer og renskrivning. Nogle bliver til fri afbenyttelse her på siden, og andre vil blive lagt ud på en lille webshop.

Jeg vil også putte mine færdige produkter (i øjeblikket mest tasker) på webshoppen, og tager imod bestillinger. Dog er min grundlæggende ide, at…..

Taskerne skal være unikke!

Elsker I ikke det, at vise noget frem som er helt unikt og som ikke er produceret i flere tusind eksemplar? At vide at netop denne taske er udviklet til netop din personlighed og behov.

Det er det, jeg gerne vil tilbyde jer 🙂

Så I vil fremover se mange forskellige typer tasker i forskellige former, farver og materiale her på siden 🙂 og jeg modtager gerne jeres kritik og ideer. Skal der være lomme i? Hvad skal indmaden indeholde? Hvilket hæklemønster synes I er fedt? Ideerne kan være uendelige og det er også jer, der er med til at holde dem i live.

Nu vil jeg nyde en “fridag” med min datter og først finde hækletøjet frem, når hun er puttet 🙂

Solen og familien skal nydes,

så energi og ideer kan frydes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.